Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 02:01 PM   #132 (permalink)
idataum
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
idataum is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Nasıl Dinleyebilirim?

Merhaba;
Siteyi nasıl buldum, nasıl bir çırpıda ana bilgileri okuyup nasıl kullanmaya başladım hatırlamıyorum bile... 6-7 gün kadar suçluluk duyguları ve ego güçlendirici mp3lerini 10 saate yakın -belki daha fazla (çoğunlukla uyurken dinliyordum)- dinledim. Tam kendine güven ve kilo verme mp3lerini eklediğim günlerde eşim tatilden döndü. İşte o zaman dinleme düzenim bozuldu: Çünkü eşim uykuda en kısık seviyede dinlediğim doğa seslerinden rahatsız olduğunu söyledi. Bana ninni gibi gelen doğa sesleri onun uykusunu kaçırıyordu (diğer müzik türlerini de denedim ama uyku için en uygunları doğa sesleri geldi bana). Şimdi gündüzleri ya da yolda dinlemeye çalışıyorum ama uykudaki gibi bir zamanı kapsamıyor tabii. Eşime bu doğa sesinin altında telkinler olduğunu, nasıl işleyeceğini de anlattım; aklı yattıysa da sesten duyduğu rahatsızlığı ortadan kaldırmadı. Kulaklıkla dinlemeye çalıştım ama üstüne yattığımda hemen çıkıyor ve gene hoparlör gibi çalışmaya başlıyor. Çıkmasa da rahatsız edici bir şey.
Bunca yakınmamın nedeni düzenli ilk bir haftanın meyvesi aldığımı düşünüyorum.
Nasıl bir yeni düzen kursam da kilo verme mp3ünü de en faydalı şekilde dinleyebilsem?...
Dinleme düzenim bozulmuş olsa da ARTIK sabahları erken kalkıyorum. İnsanların hatalarını üstlenmek yerine kendilerine anlatmaya çalışyorum. Dik yürümenin dışında sapasağlam yürüyorum. Yaz boyu peşimi bırakmayan kronik franjitimden nihayet arındım.
Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum...