Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 05:46 PM   #292 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

[b] selam sevgili günlük Naber nasılsın iyisindir umarım ne ise uzun zamandır yazmıyorum biliyosun sebebini istenmeyen evlat durmu felan

Ne ise bu günlerde cok yogunum dün dükkanda yattım bu Günde yatıcam dükkanda gece yarısı 2. 30 da yaklaşık 20 kişilik bi kafileyle izmite hareket etcez 5. ayakdayız 3 ayak kaldı sezon sonuna ve 1 ayak daha var oda ank ayagı ama o eylülde ben o ayaga katılmıycam sadece show yapmak amaçlı katılcam inş 1. ligi gögüslüycem izmitte

bu günlerde harcamalarımı kontrol altına almalıyım ne yapdıgımı bilmiyorum deli gibi para harcıyorum sebebini bilmiyorum
hiç gerek yokken cep telefonu kıyafetler felan alıyorum kısacası kafa dagıtıyorum işte ama dizginlemeliyim kendimi .
Ne ise sevgili günlügüm iyi dileklerini almak istiyorum izmitte neler olacagını bilmiyorum rakiplerim baya zorlu ama 1.likde benim için önemli . izmitten sonra izmire gelicek sıra .

gelelim asıl mevzuya ; doktorun verdigi ilaçları arafeye kadar kullanıyorum doktorun dedigi gibi arafede tekrar kontrolum var ramazandan sonrada hastaneye yatıcam beni tekrar kontrol altına alıcaklar bi kaç günlügüne sebebini bilmiyorum ama doktorum istedi bende kabul ettim.

kişisel gelişim olaraksa daha bi mutluyum daha bi sanki kafam dinç yapmam gereken seyleri yapınca mutlu olabiliyormusum Zamanımı baska seylere harcıyorum ;
* İşme odaklanıyorum
* Ailemle vakit geçiriyorum
* Yeteri Kadar dinleniyorum ( eskisi gibi uykusuz geceleri sabahlara kadara düşünmüyorum )
* Eğlence zamanı eğlence İş zamanı iş Yapıyorum . daha dorusu işim ve eglenceyi karısdırıyorum saten işimi eglenerek yapıyorum
* sosyalleşiyorum Ne bileyim önceden yüzlerine bile bakmadıgım komsularımı görünce selam verip hal hatır soruyorum hatta kapı komsumuz olan bi ablamıza ki kendisi sinamakolik bi ara toplanalım sinemaya gidelim dedim gecen gün

ben degişmeycegimi sanıyordum fakat çaba gösterilirse degişiyormuş insan . artık daha bi mutluyum daha bi gülüncüm cevreye ısık sacıyorum inş dahada mutlu olurum su izmit ayagını atlatayımda hele bi
şimdi son söz bekle beni koceliii cindoruk geliyorrr