Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 07:17 PM   #64 (permalink)
cananderen
Teğmen

Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

o zaman ben de size bir rüyamı anlatayım.gerçi rüyamı ne onu da bilmiyorum ama neyse.ben hiç bi çaba sarfetmeden yaşıyorum ama bunları.uyuyorum.sonra birden salonun lambasını açmaya çaışıyorum ama gerçek bi şekilde.ya diyorum uyuyamadım heralde sonra balkona bakıyorum olduğundan çokbüyük.allahım diyorum yine aynı şey .o zaman farkediyorum ki rüyadayım.ve çeşitli dualar okumaya başlıyorum.sonra yatağımda uyanıyorum.bu bana çok oldu.bazıları da çok korkunçtu.mesela iki kolumdan bi takım insanlar tutup beni yukarı kaldırıyorlarhemen dua okuyup uyanıyorum.bir defasında da yatağın etrafında onlarca insan hepsi siyah giyinmiş gözlerimi zor aralıyorum.allahım yine mi diyorum ve duaları mı yine okuyorum ama ağzımı kapatıyorlar sıkı bi şekilde okumamam için.ve o rüyamdan çok zor uyandım.acaba bu astral ile ilgili bir durummu diye marak etim ama benim ki sanırım ruhani bişey di mi?