Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 07:52 PM   #33 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

merhabalarrr perşembe gününden beri şehir dışındaydım 96 bitti şükürler olsun.Dışarda olduğum bu bir kaç günde değişimlerimi gözden geçirme fırsatını buldum.İlk değişimimi seyahatimin başlangıcında fark ettim.Aslında hiç ama hiç sevmediğim ve hatta duygularımın karşılıklı olduğunu hissettiğim amirimle seyahat etmek zorundaydım.Önceleri olsa onunla bu 4 saatlik seyahat benim negatifliklerle yüklenmem ve çökmemle son bulurdu.Kendisi aslında çok zavallı ,insanları kaba güçle yönetebileceğini zannediyor maalesef ve artık sona yaklaştığının farkında değil.Çünkü ;benim düşünceme göre otorite ile yönetim en ideal yönetimdir.Güçle yönetim belli bir süre sonra etkisini kaybetmeye başlar.Her neyse arkadaşın metodu: insanlara sürekli"sen başarısızsın""senin performansın düşük" vb telkinlerle bu duyguları empoze ederek onları buna inandırmak.Benimle de aynı tip yöntemi kullanırdı ve hala kullanıyor ama gördüm baktım ki artık bu sözler beni negatif etkilemiyor.Bu olumsuz düşüncelerin içimdn geçip gittiğini hissettim.Artık onun negatifliği beni olumsuz etkilemiyordu.Gerçi daha önce de anlatmıştım bu adamı hiç sevmesemde ona acıdığım için ona sevgi yolluyorum ,o günde aynı şeyi yaptım. aynı bu figürde ki gibi sinirinden çatladı ,zaten benimle ilgili olarak zavallım bu ruh halinde epeydir.İlk reikeye başlamamla girdi bu ruh haline arkasından bu site ve telkinlerle arttı bu ...ama onu bu halde gördükçe ben zevkten dört köşeyim .Her neyse arkadaşla çok az sohbet ederek ,genelde onun konuşmaları ile sıkıcı bir seyahat ettik ve bitti.Sonra ki günlerde de insanların beni sevdiğini ,beni sevgi ve saygı ile karşıladıklarının farkına vardım.Zaman zaman içimden geçen olumsuz düşüncelerin ,sıkıntıların üstünde durmadığımı fark ettim.İstemediğim hiç bir şeyi yapmadım.Almış olduğum kararların doğruluğunu deneyimledim.En güzeli de bir ara duygusallaştım ama dur dedim kendime ne yapıyorsun ve o duyguların içimden geçmesini izledim öylecene ve bu beni çok rahatlattı.Şükür şu anda evimdeyim ve bu yazıyı yazıyorum.Ve inanıyorum ki bundan sonra herşey çok daha güzel olacak.Teşekkür ediyorum sizlere ,teşekkür ediyorum okuduğum kişilik geliştirici kitapları yazan yazarlara... Allahıma teşekkür ediyorum bana böyle bir deneyimleme fırsatı vererek doğruları görmeme vesile olduğu için.Sizleri seviyorum ,ben, yaratanı seviyorum ,kendimi seviyorum...sevgi ile kalın