Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 09:49 PM   #35 (permalink)
reversi
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

mehmet bey teşekkür ediyorum ,güzel yorum ve katkılarınıza.Bende aynen öyle yapacağım.Belki önce ki yazılarımda belirtmişimdir ,ben sevmeyi seviyorum ve o kişide bu eksikliği gördüğüm için ona acıyorum aslında ve inanın yürekten sevgi yolluyorum ona.İçinde ki nasırlar çözülsün ve o da sevmeyi sevilmeyi karşılıksız olarak deneyimlesin diye.Sevmeyi beceremeyen insanlara üzülüyorum çünkü her güzel şey sevgi ile başlar .Bu sitenin bu kadar işlevsel olmasının nedeni de bence buraya üye olan ve değerli katkılarda bulunan insanların içinde ki bu "SEVGİ" bu güçlü "SEVGİ DALGASI" yazılarla insanı sarıyor.Karşılaştığımız kişilerin gerçek duygularını görmemizi sağlıyor güçlü bir olumlu etki yaratıyor insanın üstünde.son okuduğum kitap "HİZMETKAR"da şöyle bir şey yazıyordu:"Sevmenin gerçek işlevlerinden biri insanlara dikkat göstermek ,yani onlarla gereken şekilde ilgilenmektir" İşte burada sizler içinizde ki bu güçlü SEVGİ DUYGUSU ile bunu yapıyorsunuz...tekrar teşekkürler ,hoşkalın sevgi ile kalın...