Ya ne istiyorlar şu hayvancıklardan anlamış değilim, üstelik dünyanın heryerinde, Türkiye'de de insanlar sokak hayvanlarına düşman kesilmiş durumdalar, ne istiyorlar bu hayvanlardan, sokakta bir kediye, köpeğe yemek, su verirken bile başınıza üşüşüp, parmakları havada, kaşları çatık nasihatler veriyorlar
Hadi anladım sen beslemek istemiyorsun, besleyene karışma bari, yok hayır ölsün onlar, belediye toplasın toptan zehirlesin mümkünse, hepsini katletsin, hergün sokakta birsürü insanla kavga ediyorum bu yüzden. Yahu biz doğayı işgal edip heryeri taşa,betona çevirdik, yaşama alanı bırakmadık hayvancıklara, sonrada önümüzden geçseler tiksinir olduk. Biraz merhamet diyorum, daha kelime anlamını bilmezlermiş gibi insanın suratına bakıyorlar, sonrada ''cık cık cık'' ''vay terbiyesiz velet, hem hayvanları besle utanmadan(!) hem nasihat et'' . Yazık değilmi bu hayvancıklara şimdi, ortada neler döndüğünden bile habersizler, biryerleri ağrısa söyleyemiyorlar, su istese yemek istese tekme tokat! Korkanı,sevmeyeni anlarım, ama hiç bir Allah kulunun canlılara bu şekilde eziyet etmeye hakkı yok!!!