17-08-2008, 11:08 PM
|
#52 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: kendimden geriyeeee aramak bana asktır artık...
evet düş sokagı sakinlerinin bu sarkısıyla sana bişeyler yazmak geldi içimden uzun zamandır yazmadım
dersaneden ayrılırken ayrıldıgım için çok üzüldügüm arkadasım bana msj attı nereyi kazandıgımı sordu bende ona sordum o yerleşememiş bide bana umarım hayatına istedigin gibi yön verirsin yazmasınmı yine durduk yere hüngür hüngür agladım
onu çok özledim sanırım ama aramak bana asktır artık arayamam çok istedigim halde
yeni biyerden baslıcam hayatıma yeni insanlar yeni biyer olucak benim için
yenilikleri seven biri olarak bu beni mutlu etti bide geride bıraktıgım ve çok sevdigim biri olsaydı yanımda artık o kendi hayatıyla bende kendi hayatımla mesgul olucam nese daha fazla ondan bahsetmicem unutmam lazım..
hayatımda daha yeni şeylerde oldu aslında eylülde dans kursuna yazıldım ona baslıcam latin dansları çok istiyordum dans etmeye bayılırım sonra gitar konusunda kendimi geliştirmeye basladım
aslında öss kazanıyım hepsini yapıcam dedigim seylerle mesgul oluyorum hak ettim sanırım bunu
şimdi öyle uzakki geldigim yoollar
yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz...
düş sokagı sakinleri ile kapatıyorum seni günlügüm... güzel ve aydınlık güne uyanmak için |
| |