Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 12:17 AM   #3849 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler bigci.Sırada İzmir var.Oradan da iyi bir dereceyle ayrılırsın umarım.(kötüyü yerdiğim gibi iyiyi övmeyide bilirim ben)İzmir'den alıcağın 1. cilik kupasının resmini çek şöyle yüzünde kocaman bir gülümsemeyle bizde gururlanalım di mi?Hadi başarılar sana.Yolun açık,lastiklerin sağlam olsun

[b]
çok teşekkur ederim izmire şanpiyonlugumu ilan etmeye gelecegim saten 2. olmak fena bi puan farkı açdı rakiplerime hemde baya bii açdım arayı izmirde ama her sey degişe bilir oguz abimiz var izmirde efsane ferrarisiyle yarısıyor f 40 hiç bi yarısa katılmaz izmir onun mekanı izmir demek o demek ama izmirde kendimi baya zorluycam izmirde kazandımmmı
bu iş tamam bu senenin bütün yükü üzerimden atılıyor kos kocaman bi ohhh diyecegim kazanmak guzel bi şey inşallah sende hayatta hep kazananlardan olursun sevgili kırmızı çiçek ablacıgım .

bu arada abla aptallımı maruz gör sen izmire gelecegimi nerden biliyon all alal cafeye yazdım her halde su anda hiç bi şey görmüyo gözüm cünkü