Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun
[b]
Selam Sevgili günlügüm Naber Nasılsın İyisindir umarım gittim anlımın akıyla derecemi aldım geldimm cok fazla gaza geldim slick lastikleri unuttum final etabında 2 boy fark yedim aşırı stres ve heycan yüklenince tam gaz yapıp 4. vitesde nitrolara cift basıncı verince lastikden dumanlar cıkdı arabayı zap edemedim ve en makul olanını yavaşca gazı bırakıp 2. lige razı olmak oldugunu kanatına vardım ve öyle oldum ki eminimki ben 1. olan arkadaşdan daha mutluyum .
mutlu olmak böyle bi şey eminim ohh be diyoya reklamlarda bi reklam var hani bende ohhh bee diyorum .
mutluyum sevinçliyim hiç bi şey bozamaz mutlulugumu . şimdi geriye ne kaldı söz verdigim gibi sezonu iyi bi dereceyle tamamlamak önümüzdeki sezonlara bakmak .
ve devam ediyorum ruhen kişisel gelişim adına ne ögrendim. hırs denen şeyin iyi bi şey olmadıgını hırs edersen bi şeyi . arsla alamıycagını hırs etme sabır et diyorum uydumu ata sözü gibi oldu be allah söyletti her hal
'' Hırs etme Sabır Et ''
sabır ettim işi oluruna bırakdım kendime güvendim özgüvenim artdı ve mutluyum kazandım . bundan sonra hep böyle yapcam hırs etmiycem sabır etcem güç içimde kendi öz güvenim var sevenlerim var kazanmasam bile mutlu olucam dedigim zaman insan kazansada kazanmasada kendisini şanpiyonluk kursüsinde hissediyo .
sevgilerle seni seven sahibin bigci yani cindoruk .
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |