Günaydın ,Dün bu düğünlerin sanki bir katdaha fazlası vardı.Bizim yanımızda bir tıp merkezi var düğünlerde yaralanan veya fenalaşanlar dün orayı mesken tutu.Hastalar ambulansla götürülürken yakınları gece kıyafetiyle başlarındaydı .Polislerin biri gelip biri gidiyordu sonunda bizim karşı düğün sahipleri ile kavga bile ettiler .Sıcak bir yandan gürültü bir yandan ambulans sinirlerimi bozuyor (annemle yaşadıklarımdan sonra)Kabus gibi bir gece neyseki uyumuşum gerisini hatırlamıyorum.
Bunlara nasıl bir olumlama yapsamda bitse diye düşünmeye başladım.Bu insanların paraları olmadığından değil hem sokak düğünü hemde düğün salonu tutuyorlar.Artık abartıyorlar birilerinin dur demesi gerekiyor.
Yarın anneme gideceğim iki hafatdır gitmiyorum bakalım nasıl bir gün geçireceğiz.Ben kendimin farkına vardıkça artık beni küçümseye miyor buda onu çıldırtıyor ama olsun bu benede alışması gerek.Önce hırsını çıkarmaya çalıştı baktı olmuyor sonra sevgi gösterisinde bulundu komik kaçıyor baklım daha neler göreceğiz.yolumuz açık ve aydınlık olsun.