Merhaba arkadaslar, Ben Ferya Ozel, 1963 dogumluyum, 4 yildir Kanadada yasiyorum, 15 gun once telkinleri dinlemeye basladim, surekli kendimi suclamak, hata bulmak gibi ruhsal saplantilarim vardi. Dolayisi ile ruhsal olarak rahat olamamaktan dolayi daha bir cok yan etki sikintilari ve iskence diyebilecegim ruhsal sorunlar yasiyordum. Ve ciddi bir cozum ararken anti-depresan tedavisi bile denedim, biraz faydasi olmustu ama karsilastigim her olayda (negatif-pozitif farketmez) bu ruhsal sorunlarin gercekten cozulmedigi sinyallerini hep aldim, hep rahatsiz yasadim. Meditasyonada basladigim bu son donemde bu site ile tanistim, hosgeldiniz videosu beni ve hayatimi inanilmaz bir deyisimin icine cekti, hal boyle olunca sitenin icerigini merak edip siteye uye oldum ve telkinleri dinlemeye basladim. 15 gun oldu ve ruhumdaki huzur bana dogru yolda oldugumu soyluyor. Artik suna inaniyorum ki ilacla tedavi eksik bir tedavi ve rahatsizlik yeniliyor. Ama dusunce yapini ve hayata bakis acini deyistirebilirsen sayet, rahatsizliklarinin bir bir hayatindan sessizce cekip gittigini hayretle fark ediyorsun. Onlar cekip gittikce olusan bosluklari olumlu telkinlerle, pozitif dusunmeye calismakla doldurmamiz gerektigine inaniyorum, yoksa kirk haramiler kapida bekliyorlar
Bence once ruhu tedavi etmek gerek ki ruh saglikliysa beden cok zor rahatsizlaniyor. Bu sitedeki telkinlerin bana dusunce bicimimi ve dolayisi ile hayata bakis acimi deyistirmemde, cok fazla yardimi oldu ve oluyor. Bunun inanmanin etkisi ile dogrudan baglantili olmadigi konusunda sevgili Atakana katiliyorum cunku baslangicta inanmiyordum ama umit ediyordum. Simdi inaniyorum
. Tekrar tekrar tesekkurler cok sevgili Atakan ve aciklamalari ile bizlere yol gosteren diger tum arkadaslar.
Sevgi ve Isikla kalin
Ferya