Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım SEÇİM KIYASI TEKNİĞİ
1)Gevşeyip 10 ‘dan başlayıp geriye doğru sayarak meditasyona girin.Bir’e ulaştıgınızda kendinizi güvenli alanınızda bulacaksınız.Etrafınızı gözlemlemeye biraz zaman ayırın.Nerede oldugunuzu fark edin ve kendinizi güvende ve huzurlu hissettiğinizden emin olun
2)Şimdi güvenli bölgenizden başka bir yere gitmeye hazırlanacaksınız. Bulundugunuz sahneye uygun bir yol bulun ve bu yoldan yürümeye başlayın.Yolda yürürken veya yolun sonunda gerçek hayatta karşılaşmak veya konuşmak istediğiniz kişiyle buluşacaksınız.Yolda karşılaştıgnız herşeye dikkat edin.
3)Sonunda bir kayaya geleceksiniz.Bu kaya tehlikeli bir kaya değil .Kayanın ucuna kadar gelip durdugunuzda ,aşağıda bir sahne göreceksiniz.Bu sahne sizin hayal ettiğiniz olmasını istediğiniz sahne.Bu nokta da seçiminizi yaptıgınız nokta olacak.
4)O ana kadar yaptıgınız herşeyi gözden geçirin.İnançlarınızı nasıl değiştirebileceğinizi,angajmanlardan kurtulma yollarını,kişisel imajınızı sizi destekleyen bir imajla değiştirebilmeyi…Kısacası tüm aşamaları..Kendi gerçekliğinizi yaratabilmek adına gerekli tüm hazırlıları tamamladıgınızdan emin olun.
5)Şimdi seçin. İstediğinize sahip olmaya karar verin.Kayanın ucunda dimdik durarak kollarınızı açın.Ve olmasını istediğiniz şeyi kucaklayın.Değişimi, açık ve net bir şekilde kararlı bir ses tonuyla yüksek sesle söyleyin.
6) “ Daha sağlıklı olmayı seçiyorum” veya “ yeni bir iş istiyorum” “ daha fazla para kazanmak istiyorum” “duygusal bir ilişki istiyorum” gibi cümlelerle istediğiniz şeyi belirtin.Cümlenizi 3 kez arka arkaya inanarak ve kararlı bir tonda tekrarlayın. Kelimeleriniz eko yapsın ve siz de dinleyin. Gözlerinizi kapatın ve bu görüntüyü mühürleyin.Avuçlarınızı birbirine yapıştırın ve bu işin oldugunu hissedin.Gözlerinizi ve avuçlarınızı açtıgınızda isteğinizin size doğru yola çıktıgını biliyor olacaksınız..
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |