Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım
Kyle “seçim kıyası “ tekniğini uygulamış ve bu teknik onun işine yaramıştı .Bu teknik hakkında bilgi edindiğinde kendi kaderini seçme fikri Kyle’ın hoşuna gitmiş aklına yatmıştı.Yüksek öğrenim görmek için kabul edilmeyi beklediği birkaç program vardı.Üniversiteden sonra da eğitimine devam etmek istiyordu.Notlarının seçtiği programlardan birine kabul edilmesi için yeterli olmasına ragmen içinde kabul edilemeyeceğine dair bir endişe taşıyordu. Ona göre dersler dışındaki aktiviteleri yetersiz bulunabilirdi ve bu tercih edilmemesine yol açabilir,rakipleri arasında şansını azaltabilirdi. Bu teknik ona ilaç gibi gelmişti. İlk 3 adımı tamamladıktan sonra kendini meditasyon aşamasına hazırlamıştı.
Kendine güvenli bir alan seçti.Onun güvenli alanı eski tren garının etrafındaki çimenlik yeşil bölge idi.Burası aslında çocukken kardeşi ile oyun oynamaya gittikleri bir yerdi.Şimdi garı o bölgeden kaldırmışlardı ama Kyle’ın zihninde gar hala yerli yerinde duruyordu.Meditasyona girdiğinde kendini o boş duran tren vagonlarından birinin içinde hayal etti. Vagonun içinden başını gökyüzüne kaldırıp açık mavi gökyüzünü ve bulutları gördü. Vagonların arasında yetişen oların yeşilliği, otların arasındaki bahar çiçekleri ve ağaçlar…Hepsi gerçekti. İçinde huzur hissetti.
Kyle,vagonlardan birinden öbürüne geçerek ilerlemeye başladı .Yürüdükçe kardeşiyle oynadıkları oyunlar gözünde canlanıyordu. Birden otların arasından küçük bir kedi yavrusu belirdi. “Kyle o programa alınacaksın” diyordu. Kedi kelimelerle konuşmamıştı ama Kyle onun dilinden anlamıştı. Yürümeye devam etti ve vagonların sonuna geldiğinde bir kaya gördü. Kayanın üstüne çıkıp manzaraya baktı. Okul yıllarındaki çalışmalarını hatırladı.Sonra onu bu kayaya getiren 3 adımlık süreci aklından gecirdi. Derin bir nefes aldı ve kollarını rüzgarı kucaklarmışcasına iki yana açtı.
“Programa alınmayı seciyorum” diye bağırdı. “Kabul mektubumu almayı seciyorum” diye devam etti.Gözlerini yumdu,dua edercesine avuçlarını birbirine yapıştırıp başını öne eğdi. “Tamamdır başardım.” Diye aklından geçirdi.Gözlerini açtıgında bir kez daha söyledi. “Tamamdır başardım.” Meditasyondan çıktıgında kendinden çok emindi.
Kabul mektubu birkaç hafta içerisinde kendisine ulaştı. Ancak Kyle’ın hikayesinde enteresan bir şey var.Kyle “seçim kıyası “ tekniğini uyguladıktan bir gun sonra televizyon seyrederken bir porgramda meditasyondayken yanına gelip onunla iletişim kuran kedinin aynısını gördü. Kedi tıpkı hayalinde resmettiği kediydi. O anda bunun bir işaret oldugunu ve programa kabul edileceğini anlamıştı.Yine de bu işareti aldıktan sonra bu meditasyonu birkaç defa daha tekrarladı.
Yukarıda anlattıgım teknikler işe yarayan tekniklerdir. Birçok kişi bu teknikleri uygulayarak arzuladıklarına kavuşmuşlardır.Ancak siz kendi yarattıgınız bir tekniği de kullanabilirsiniz veya bu teknikleri kendinize göre modifiye edebilirsiniz.Teknik yaratırken önemli olan bazı unsurlara dikkat etmelisiniz.Değişimine kadar çok istediğinizi yoğun olarak hissedebileceğinizi ana konsantre olun.
Değişimin hayatınızda nasıl bir etki yapacağını düşünün, hazırlıklarınızı gözden geçirmeyi unutmayın.Doğru zamanı kollayın ve hazırlığınızın yeterli oldugundan emin olun.Meditsyon sonrasında işaretleri gözlemlemeyi unutmayın.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |