Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 07:00 PM   #295 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
selamlar serkan..mesajını okurken aferin benim oğluma, hırs yapma, sabır'da etme..( sabır etmekte ileriye itiyor olayı..)
AZİM yap..azmetmek sana tüm kapıları açar..kazandığın tüm dereceler, seni ileriye taşıyor..derecelerini kazandığın için tebrik ediyorum..ama en büyük tebriklerim bakış açını değiştirip, olumlu düşünceler üretmeye başladığın için

haa bu arada bu alkışlarda ablamdan mesajını beraber okuduk..
[b]
teşekkur ederim ablacıgım öncelikle ablamın ablasına saygı ve sevgilerimi iletiyorum . en büyük rol senin tabiki ablacıgım burda bi anne şevkatini verdin bana . sabır lafıda hani ablam atalarımız derya sabır et sabreden derviş muradına ermiş . elvetdeki azim ediyorum azmediyorum bütün bi sene boyunca aracımı hazırlıyorum yarışlara ve en iyi dereceyi almaya calısıyorum ama hırs etmiyorum 1. olsamda sonuncu olsamda diyorumki o yarışa katılabilmek bile büyük bi başarı diyorum artık mutlu bi insanım sayenizde teşekkur ederim

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler
seni böyle mutlu görmek ne güzel
istedin ve başardın.. daha birçok başarılarını kutlarız ve mutluluğunu paylaşırız inşallah

[b] çok teşekkur ederim senemce ablacıgım . bende seni hep mutlu ve güler yüzlü görmek isterim cünkü en cok hak edenlerden birisisin her şeyden önce bi annesin. mutlu olmayı denedim cabaladım ve mutlu oldum ben mutsuz olmak istemiyordum fakat içinde bulunmus oldugum durum ve karamsarlık beni mutsuzluga itiyordu
önceden derdimki
'' ölmek istiyorum ölüm Beni Çagırıyor Ölmeye gidiyorum Fakat Ölüm beni geri yaşama itiyor ama yaşanmıyor ''

simdi uzakdan yakından alakam yok bunla
dedigim gibi beni mutlu yapcak seylerle ugrasıyorum bu gunlerde özellikle en cok ugrasdıgım sey dobim meraklım ve henuz isimleri koyulmamıs yavruları .