Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
|
[b]
teşekkur ederim ablacıgım öncelikle ablamın ablasına saygı ve sevgilerimi iletiyorum .
en büyük rol senin tabiki ablacıgım burda bi anne şevkatini verdin bana . sabır lafıda hani ablam atalarımız derya sabır et sabreden derviş muradına ermiş . elvetdeki azim ediyorum azmediyorum bütün bi sene boyunca aracımı hazırlıyorum yarışlara ve en iyi dereceyi almaya calısıyorum ama hırs etmiyorum 1. olsamda sonuncu olsamda diyorumki o yarışa katılabilmek bile büyük bi başarı diyorum artık mutlu bi insanım sayenizde teşekkur ederim
[b] çok teşekkur ederim senemce ablacıgım . bende seni hep mutlu ve güler yüzlü görmek isterim cünkü en cok hak edenlerden birisisin her şeyden önce bi annesin. mutlu olmayı denedim cabaladım ve mutlu oldum ben mutsuz olmak istemiyordum fakat içinde bulunmus oldugum durum ve karamsarlık beni mutsuzluga itiyordu
önceden derdimki
'' ölmek istiyorum ölüm Beni Çagırıyor Ölmeye gidiyorum Fakat Ölüm beni geri yaşama itiyor ama yaşanmıyor ''
simdi uzakdan yakından alakam yok bunla
dedigim gibi beni mutlu yapcak seylerle ugrasıyorum bu gunlerde özellikle en cok ugrasdıgım sey dobim meraklım ve henuz isimleri koyulmamıs yavruları .