Cevap: mor kapaklı günlüğüm...tropikal :) ...sabah erken kalkmayı cok severımmm ..yurtta çalarsaat dıolarr ..ben 2.ogretımınm de gece 11de okuldan gelıyoruzz 1de yemek yıyoruzz sonra baslıyoruz sohbete sabah ezanında yatıyoruzz ama ben 7 de kalkıyorum 7 sendromum varda....bugunde kalktım yıne 7 de balkonumuzu cok cok özlemısım aldım kahvemı kitabımı mukemmel bır keyf yaptımmmm -------------- süpersin valla..erken kalkmak;uzun zamandır YAPACAĞIMA inandığım şey..Erken kalkmak gercekten BENCE çok önemli.Şuan haftanın 2 günü dersim var.EE hali ile geri kalan 5 günüm boş.Bende uzun süredir sabahları;yapacak bişi yok nasıl olsa,kalksam ne yapacağımki,hem havada bozuk(burada genelde hava bulutlu olıyorda! ) gibi sAÇma SApAn sebeplerle uyku işini abartmıştım...Ama şükürler olsun artık ;yavaş yavaş eski halime dönüyorum.Çok uyurken şunu farketttim;insan ne kadar fazla uyursa,o kadar daha uyumak istiyor(nefsani birşey sanırım) ve nekadar geç güne başlarsa;afedersınız ama kendini SAlAK gibi hissediyor.. :( SEni bikez DAHa KOSKOCaman tEBrİk EDiYoRuM yElDa_k ;)
__________________ BEN nasıl bakarsam;öyle görünür DÜNYA! |