Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] yoo ben daha uyumadım ama evet robot öldü aslında robot degil bu oyun cok psikopatca bi oyun bi tane profosor var bu uyuz profosor kimyasal bi şeyler uretiyo simdi bu robotların icindede doktorlar var onlar aslında doktor ama deneyler sırasında bu doktorlar mutasyona ugruyo yaratık oluyolar gün ısına felan cıkamıyolar zombileşiyolar normal hayatta yasamak icinde bi kıyafet gelişdiriyo bu doktorların bası onlar öyle oluyo amacın tek tek o labaratuarları basıp odoktorları ve her labaratuardaki işte denyleri felan patlatıyon ediyon ama bi amacın baska bi amacın daha var karmasık bi oyun fakat cok psikopatca mermin bitince ingizliz anahtarını felan kullanıyon ediyon delice bi oyun bitsinde rainbowsix vegas 2 yi yüklüycem ben o oyunda bi görevde geçöemedim 1 hafta ugrasdım gecemedim sıkıldım sildim oyunu sonra arkadas nasıl geilecegini ögretti yukleyip tekrara devam etcem bana oyun de sana bana counter de ben sana awp ve koltun tarihini sayıyım
eee cafedekiler nabıyorsunuz ne var yok
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |