Alıntı:
taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
selamlar siyah inci
bigci bu arada sen offline gözüküyosun ama
ben bilgisayar oyunlarını sevmem daha doğrusu oynamıyorum belki oynasam severim ama bulaşmaya niyetim yok çünkü zaten evde ve bilgisayar başında fazla vakit harcıyorum bi de bunlara başlarsam ne olur halim beni sosyallik arttırıcı telkin bile kesemez(eskiden oynuyodum ben de herkes gibi bi de ben oyunun nasıl oynandığını çözemeyince acaaip sıkılıp bırakıveriyorum) |
[b]
bulasma ciddi diyorum sigaradan daha beter ben gizliyim gizliyom kendimi
oflineyim ama ben burdayım ben cafeye eyw demeden yatmam burda oldugumu bil
pc oyunları bir cok universite den daha gelişdirici diye bi yazı var internette bul oyna yasın büyükse 18 yasından her türlü oyunu oynayabilirsin. ama 18 altıysan oynuycam daha farklı oyunlar var . misal resilent evil 5 bu gunlerde moda dom3 ne bilim sen semum un oyununu oynadınmı tavsiye etmem yadaa aliens
yada 6+1 ses sitemiyle madal of honoru oyun basit bi oyun 2. dünya savasını anlatıyo ama ses sitemleriyle oynayınca bir az ürkütücü sen hangi oyunları oynadın ? ben yaklaşık 1999 dan beri hiç bi oynu kaçırmadım full üm . tabi vaz geçemedigim babamdan miras kalan bi şey var bende bilirmisin sen commodorre 64 ü ? hala taş gibi arada bi açar oynarım