Ynt: ISIGA DOGRUU siir kitabi... Merhaba İsmail Bey.Aramıza katılalı çok olmuş ama paylaşımlarınızı yeni yeni görmeye başladım.Sizin gibi derin bilgileri olan bir kişiden şimdiye kadar bu kadar az paylaşım görmek beni üzdü doğrusu.Biz burada kişisel gelişimimizi en iyi hangi yollardan tamamlarız diye düşünen,bunun için kafa yoran,araştırmalar yapan,paylaşan,sorulara biliğimiz kadar yanıt vermeye uğraşan,bilmediğimiz yerlerde bilenlere danışan insanlarız.Hepimizin amacı belli.Sadece kendimiz için değil,ister bu paylaşım sitesinde olsun,isterse gerçek hayatta olsun,koşulsuz insanlara yardım etmeyi boynumuzun borcu olarak biliyoruz.Ve inanın biz bu yardım ağını genişletip belki yüz yüze tanımadığımız ama gönlümüze adını dost diye kazıdğımız nice arkadaşlarımıza,nice dostlarımıza,kişisel gelişime gönül veren nice insanlara yardım etmeye,bilgilerimizi paylaşmaya ve onlardan da öğreneceklerimizi alıp kendimize katmaya çalışıyoruz.Ve başarıyoruz.Başarıyoruz ki bu kadar gülüyor yüzümüz,günümüz bu kadar aydın geçiyor.
Güven burada çok önemli.İnsanlar koşulsuz destek ve yardım ağımızı görünce onlarda bu ağa katılmaya ve ellerinden gelenin en iyisini hatta daha da iyisini yapmak için uğraşıyorlar.Bu sevgi çemberine katıldıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum herkese.
Sizden de paylaşım bekleriz.Paylaşımlarla sizi tanımak ve sizlerden neler alıcağımızı bilmek isteriz.Paylaşımda bulunmayan ve sessiz kalan sizin gibi değerli dostlarımız şimdiye kadar sizin yazdığınız tür mesajlar yazdığı takdirde mazur görün ki kafamızda soru işaretleri oluşması gayet normaldir.Yadırganacak bir durum değildir.
Paylaşımlarınızı bekler ve sizi tanımak isteriz.
Sevgi ve ışık ile.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |