mrb dr bey ben 20 yaşında bi bayanım ben 14.04. tarihinde size bel agılarım oldugunu yazmıştım sizde bi mr çektirin demiştiniz geçen hafta gidip mr çektirdim size mr sonucumu yolluyorum bu sonuca göre benim mutlaka ameliyat olmam gerkiyomuş bide sizin bakmanızı istedim T1 ve T2 agırlıklı aksiyal düzmelerde kesitler elde edilmiştir lomber lordoz dogaldır L4-L5diskinin sinyal yogunlugu azalmıştır sol mediolateral subligamentöz disk herniasyonu izlenmektedir sol lateral reses daralmış tekal kese ve sol L5sinir kökü hafif kompresedir nöral foramenler açıktır lomber vertebra korpus yükseklikleri korteks ve medulla sinyal özellikleri diger invertebral diskler konus medullaris kauda equina nöral foramenler faset eklemler ve flaval ligamentler ile paravertebral yumuşak dokular dogaldır sonuç L4-L5sol mediolateral subligamentöz disk herniasyonu ve hafif kök basısı MR SONUCUM BU 10 GÜNDÜR SÜREKLİ YATIYORUM Bİ TEK LAVABO İHTİYACIMA KALKIYORUM BİDE BANA 4 TANE İLAÇ YAZDI DR ONLARIN İSİMLERİNİDE YOLLUYORUM SOL BACAGIMDA HALA UYUŞUKLUKLAR DEVAM EDİYO İLAÇ İSİMLERİ
CABRAL
DOLADAMON
TERMODOLİNE
FLEXO İGNE
BUNLARI KULLANIYORUM İLAÇLARIM BİTTİ SİZDENDE AKIL ALMAK İSTEDİM AMELİYAT ŞARTMI İLERKİ DÖNEMLERDE AMELİYAT OLURSAM BANA ZORLUKLARI OLURMU NE OLUR BENİ BİLİNÇLENDİRİN ŞİMDİDE ÇOK ÇOKK TŞK EDERİM
Uzm.Dr. Aybars AKKOR
12. 22:42:25
Muhtemelen ameliyat olmanız gerekiyor. Benim yaptığım ameliyatta sakat kalma felç olma riski yok, yaklaşık 15 dk sürüyor, cilt dikişiniz olmuyor, iki saat sonra ayağa kalkabiliyorsunuz. Ameliyat akşamı veya ertesi gün eve dönebilirsiniz. Karar vermek için sizi ve MRınızı görmemde yarar var.Zaman kaybetmeden bana gelmeniz iyi olur. İlk fırsatta bekliyorum.Dr Aybars AKKOR 0-212- 444 0 678 0-542-2143913
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.