06-05-2010, 05:13 PM
|
#3 (permalink)
|
Guest | Cevap: Çekim Yasasından 1 bardak su istedim :))) Alıntı: provakatör mistik Nickli Üyeden Alıntı
Dün akşam the secret filmini izledim, tabi filmi izlerken bayağı bir heyecanlandım... :))) Filmde küçük şeylerle başlayın diyordu. Bende çekim yasasından küçük birşey istemeye karar verdim. Gözlerimi kapattım ve eşimin bana hiçbir neden yokken bir bardak su getirdiğini hayal etmeye başladım. Elden geldiğince detaylıca hayal kurmaya başladım. Eşimin mutaktan bardağı suyla doldurduğunu, mutfaktan geldiğini, kapıyı açınca sevineceğimi, suyu içince nasıl ferahladığımı hayal etmeye başladım. Tam anlamıyla kendimi inandırdım suyu getireceğine. Ama bekledim bekledim istediğim su bir türlü gelmedi. Bir kaç saat geçti, hala umudumu kaybetmemiştim... :))) Sonra mutfağa gittim eşimde o esnada mutfağa geldi. Bir süre sonra ona -bana mutfaktan birşey ikram et dedim -Aç mısın? Yemek mi hazırlayayım dedi :)) farketmez sen bana birşey ikram et, aklına ne geliyorsa :)))) -açsan ayak üstü birşeyler ye :))) deyip odaya gitti :)))
Yani anlayacağınız Çekim yasasını çalıştıramadık...Ama umudumu yitirmedim :))) | Bende Secret'ı okumuştum, küçük şeylerden başlayın dediklerini okuyunca bir tanecik naneli şeker hedefledim. 3 gün bıkmadan imgelememe rağmen ne karşıma çıktı ne de biri verdi. 3. günün sonunda kafam attı gittim marketten naneli şeker aldım yedim :) Sen biraz daha bekle bakalım hemen pes etme ;) |
| |