Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2008, 06:59 PM   #23 (permalink)
umutsuzmavi
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umutsuzmavi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sf yi yenenler

yazdıklarınız benim gibi bu sorundan hayatı kararmış arkadaslara umarım umut aşılamıştır ama kendim için tam anlamıyla aynı şeyi malesef söyleyemiyeceğim

Yani nasıl açıklayım bilmiyorum ama bu öyle bir sorunki çekmedik acı bırakmıyor insanda
(yalnızlık,depresyon,umutsuzluk,yaşama sevincinin yok olması,kendini dünyanın en değersiz ve gereksiz insanı gibi görme,amaçsızlığın getirdiği ne yapacağını bilmemeyle beraber istemediğin bir hayatı yaşamak ve en kötüsü ölümü tek kurtuluş olarak görmek;rın tek şansın olması)
Ve bu sorunları aralıksız heran yaşayıp herhan bunları düşünüyosunuz
Hele benim gibi birde bu sorunla daha ömrünüzün başında boğuşmak zorunda kalınca cok zor oluyor be ağla

Kusura bakmayın ama İşte bu gibi sebeplerden dolayı yazdıklarınız bana mucize gibi,güzel bir masal gibi geldi
Yani sadece bir telkin dinlerek düşünce yapınızı,davranıslarınızı dolayısıylada tüm hayatınızı değiştirmek mucize değilde nedir?!
Sizin adınıza çok mutlu oldum, belirtmeden de geçemem bunu, belkide bi insan için çözülmesi en zor olan sorunu çözmüş insanlarsınız, bu yüzden de çok saygı duyuyorum sizlere 96

umutsuzmavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla