Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 12:28 AM   #4034 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
fazla umutlanma ama

şu senin oyunun adresi ver bi bakayım diyorum yarın bu aralar sarcak bişeye ihticım var

tabiii öğretmen sen olucan ben bayağı paslandım çünkü

[b] önce holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy are you readyyyyyyyy

cünkü uzun zamandır bi asistana ihtiyacım var ablamsın bak oyuna baslamadan önce çok özğr dileeyerek senden rica ederek bi şey istesem ne ise sonra isteyim simdi sakladanarak isteyince ayıp olur abla bu oyun degil online bi oyun karakter oyunu nete girdiginde ne yapıyon işte msn mi acıyon hayatimdegisti.com umu acıyon bunuda acıcaksın karaterinini yapması gereken seyleri acıcaksın

www.popomundo.com gir kayıt ol istanbulu seç ben o şehirdeyim istersen aynı sehirde olalım haliyle cinsiyetini seç yani kadın ol

cerenim hemsom ne istersin valla ben su anda buzzz gibi koka kola içiyorum bide annem helva yapmış yermisin

bu arada taçyaprak ablacıgım neye umutlanmayım

taçyaprak bu arada ben yerim merak etme ben 130 kilo civarıyım 190 a yakın boy var saglık konusunda hiç kimseyi tınlamam mutlu oldugum seyi yaparım askerden önce 5 sene body yaptım askerde sönersin dediler harbiden söndüm 48 cm biceps vardı hayal et gözlerini kapat 20 yasında bi bebebelik 48 cm biceps 100 kilo civarı vucut

şimdi kola var helva var ama onun dısında baska ne alıyonuz ?