sevgili bymehmet,mustang ve mücevher destekleriniz ve günlüğüme yaptığınız katkılar için sizlere teşekkür ediyorum. 96 Dün gen şehir dışındaydm onun için günlüğüme yazamadım ve siteye giremedim.Bu akşam günlükleri okurken bir şey fark ettim dusun günlük adı altında yazmış olduğum için ve de daha önce yazdğım günlüklerimin devamı olarak düşündüğüm için kendimi yeterince değil hiç kendimi tanıtmamışım.
hayatının 17 senesini okumaya admış-ilk-orta-lis-mühendislik fak.-vetriner fak .-;1996 senesinden beri de özl bir şirkette çalışan uçuk kaçık deli biriyim
.Gerçekten
hayatımda ki dönüm noktalarım 1987 yılında müh. fakültesini bırakmam,arkasndan duygusa hayatımı etkileyen badireyi daha 1990 ;sonra da 1996 da hayatımın en önemli kişisi annemi kaybetmem ve de 7 sene önce beni ölümden döndüren ameliyat ve de 3 yıl önce atlattığım "major depresyon ve anksiyite" .anlayacağınız 21 yıldır bu zorlu hayatta ayakta kalmaya çalışıyorum.1990 yılından 2005 yılına kadar acılarımı,yaslarımı hep içime gömerek yaşadım.Kendim dışında herkese belkide gerekenden fazla önem verdim.Depesyona girdiğim dönem tam 1 ay uyudum ,işe gitmedim.İşte bu dönemlede kişilik geliştirici kitaplara merak sardım.Kitap manyağı olduğum için okumaktan hiç sıkılmadım.Sonra gerçeklerin aslında burnumun ucunda olduğunun farkına vardım bu zaman zarfında ve gördüm ki tüm başıma gelenler benim düşüncelerimin eseri.Olumlu dşünürsem olumlu ,olumsuz düşünürsem olumsuz şeylerle karşılaşıyorum.Sevginin gücünü görmeye başladım.Hani derler ya"iyilik yap denize at" sevgi ile dürüsçe yaşamanın önemini deneyimledim.Sevgimden kendimin sorumlu olduğunu kimsenin suçu olmadığını ve de aslında hiç karşılık beklemeden sevmenin en güzel şey olduğunu deneyimledim.Onun için kendimi "sevgi manyağı" olarak nitelendiririm.Duygusallığımı ne kadar saklasamda yüzümden okunduğunu öğrendim.
Kendi aramızda arkadaşımla konuşurken "antenlerimin çok açık olduğunu" yani "sezgilerimin güçlü olduğunu" fark ettim.Ve reikiye merak sardım ,tam bu arada bu site ile tanıştım.Dedim ya ilk başlarda kul sıkışmayınca hızır yetişmez
işte siz tam öyle bir dönemde hayatıma girdiniz ve sanki hayatıma sihirli bir değnek girdi.abartmıyorum gerçekten
işte geçte olsa bu benim.
ve
9 temmuzdan beri de "hayatım step step değişiyor" "çekim yasasını " deneyimliyorum.Hayattan sadece sevgi istiyorum ve herkese sevgi veriyorum...
sevgi ile kalın
sizleri seviyorum....