Konu: Reiki evi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 12:49 AM   #5 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Standart Ynt: Reiki evi...

Sevgili Hayal ve sevgili Mehmet kardeslerim, evreni kapsayan isik sonsuzdur. Hepimiz bu sonsuz isigin icindeyiz. Ancak bir fark vardir. O da sudur; reiki inisiye olan kisinin beyninde bir astral kanal acilir. Bu kanal yolu ile insan önce kendini kesfeder. Daha sonra bu kanaldan gelen isik bilgileri ile bilmediklerini yavas yavas ögrenmeye baslar. Bu bilgiler bazi ögrencilerde hazimsizlik yapa bilir. Iste bu gibi gelismelerde Üstad'a ihtiyac duyulur. Üstad, devreye girip ögrencinin ters yola sapmamasi icin onu kontrol altina alir, ve gerekiyorsa defalarca seanslarla ögrencisine destek olur, ögrenciyi rahatlatir. Günümüz de 40'a yakin sözde reiki türü iddiasi vardir. Reiki birdir. Bu ise sadece ve sadece Dr.Usui ekolinden gelendir. Binlerce yildir gelenegi olan reikiye "X" reiki "Y" reiki adi verilerek bir sürü Reiki türemistir. Gercek bir egitimi olmayan sadece rüyasinda iniseye oldugunu söyleyen bir cok insan reikinin önüne baska isimler koyarak, adina falanca reiki filanca reiki yakistirmasi yapmaktadirlar. Rüya da inisiye olmakla asla ne bir Master, ne de Ögretmen oluna bilir. Kaldi ki" her Usui system reiki iniseye olan ögrenci buna benzer rüyalar göre bilir. Gercek Usui system reiki insani gelistirir. Falanca reiki, filanca reiki uydurmanin hic bir anlami yoktur. Bu sadece bir nevi doyumsuzluktur. Reiki bize ne vermedi ki baska baska seyler arayalim? Mehmet kardesim, benim reklam yaptigimi ima etmektedir. Eger ben burda reklam amacli olsaydim, aylar önce bunu yapardim. Ismimin yaninda "Usui system Reiki Master/teacher" titelini kullanmamin sebebi ise yukarda yaptigim aciklamalardan kaynaklanmaktadir. Benim icin titel veya Zertifika'nin hic bir önemi yoktur. Bunu sadece gercek reikinin o, bu, su olmadigini vurgulama acisindan yaptim. Kardeslerim, canlarim, buraya ögrenci edinme amacli girmedim. Cünkü hic bir seyin yaratanin izni olmadan gerceklesmeyecegini cok iyi biliyorum. Ögrencilerimin cogu Avrupa'lilardir. Inanin basimi kasiyacak vaktim yoktur. Hic bir ögrencimi tanimadan bilmeden inisiye etmem. Bu yillarca sürecek ögrenci Üstad iliskisidir. Günübirlik inisiasyon asla yapmam. Guruplar halinde de yapmam. Her bir ögrencimle tek tek ilgilenirim. Benim icin ögrenci Üstad iliskisi cok kutsaldir. Binlerce kilometre uzaklikta olan ögrencilerim vardir. Reiki icin uzak diye bir kavram da asla yoktur. Sunu özellikle tekrar vurgalamak istiyorum; Reikinin falkancasi filancasi yoktur. REIKI birdir ve tektir. Gercek Usui system reiki inisiasyonu olmayip baska (sözde) reiki dallarinda inisiye olanlarin, (ister ögrenci, ister Master) hic bir gelisme kaydedemeyeceklerini burdan duyurmak istiyorum. Bundan sonra bu site icin daha fazla zaman ayirip kendi insanima dogru bildiklerimi aktarmaya calisacagim. En derin muhabbet ve sevgilerimle. Ismail