Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 12:55 AM   #32 (permalink)
pozitif
Üsteğmen

Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sf yi yenenler

Telkinler konsunda ilk olarak şüphe duyabilecek arkadaşlara sesleniyorum.
lütfen şüphe duymayın gerçekten işe yarıyor. sadece müzik dinleyerek bunu başarıyosunuz çok kolay
zor yönü belli bir süre geçtikten sonra eski umutsuz ve mutsuz siz arada gelip yokluo bırak dinleme artık diye

Ama siz napıyosunuz devam hep devam sonunda amacınıza ulaşıyosunuz.

Tavsiyelerimden en önemlisi kendinizi huzur ve sevgi yada mutluluk yada hepsi yani olmak istediğiniz kişiye ulaşmak  için lütfen düzgün kişisel gelişim kitaplarıda edinin araştırın gelişin

Sonra reiki eft vs. gibi bunlarlada ilgilenin tabiki meditasyon ( bende hala araştırma geliştirme aşamasındayım :) )

Hayat çok daha güzel olucak buna inanın ve inanın rastlantı diye bir şey yok

Yeni başlayan arkadaşlara biraz yardımcı olmak istedim çünkü insan bu tarz deneyimleri arıyo buraya ilk geldiimde bende aramıştım bulmuştumda  

Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla