Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 01:16 AM   #4054 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
bigci oyundayım istanbuldan üye oldum yalnız orda adım tacyaprak
bi de taçyaprak önce alınmış karıştırma yani
[b]
abla oyunda oyle bi ad alamıyon o oyuna girerken o adla giriyon uyeligin dur arayım seni bi bak ben oktar apaydın orda bi karakter seçiyon simdi karaktere tıkla günlügüm yazar orda ne yazıyo kopyala bana .

atmıyolar yıldırym yiyon 2side geberiyo ben proxy kullanıyorum benim ipmde sorun var degişmiyo evdende baglansam nete dukkandada baglansam hiç sadece proxyden degişdirirsem degişiyo misal işde hem masa üstü var evdede masa üstü var ama ben nete hep lattopumla girerim masa üstümde sadece oyun oynarım ben . tanrı sana yıldırım atıyo şimşek cakıyo geberiyon buarada oyunda ölmek denmiyo gebermek deniyo ben dün geberdim ama kendimi zorladım gebermek için kendimi gebertmeye calısdım vip alacakdım o karatere almayım yenisine alıyım dedim . o karakterdeki her seyi bi eve kitledim anahtarı arkadasıma verdim yeni karakterime ver bu anahtarı dedim. 16 gün önce gebermek icin cabalamaya basladım önce veletlerimi sattım sonra hırsızlık yapdım sonra üst üste bira içdim sonra soygun yaptım ruh halim düşdü tüm evcil hayvanlarımı saldım atımı hemstreimi tavsınım ruh halim dusdu saglıgımda dusmeye basladı hiç dinlenmedim üst üste bira ve zehir içdim en son bi margarita içdim babanneni görüyon melekler sarkı söylüyo dedi nalları dikdim geberdim

learning aeo kib nere daha karpuz kesicekdik