Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 01:25 AM   #2 (permalink)
GündüzAlp
Guest

Standart Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar...

Sevgili Hayal hanim, kimseyi yargilamiyorum. Benim söyledigim kisa ve özdür; reiki tektir. Bunun esi benzeri yoktur. Dr.Mikao Usui'nin yillarca arastirmasi sonucu, (öncelerde var olan, fakat zamanla unutulmus olan) ortaya cikan enerjiye (isik) Dr. Usui reiki adini vermistir. Kaldi ki" bu enerji sadece arastirma sonucu da ortaya cikmis degildir. Dr.Usui arastirmalari sonucu bu enerjinin var oldugunu kesfetmis, sonra 21 gün süren (fasten) oruc tutarak, sadece Rahmana dua ederek bunu dilemis ve 21 günün sonunda bu olay gerceklesmistir. Ister Japonya'da ister dünyanin baska ülkelerinde ne gibi teknikler bulunursa bulunsun bunun adi kesinlikle reiki degildir. "X" reiki "Y" reiki diye bir kavram yoktur. Reikinin basina baska baska ifadeler eklenmez, eklenemez. Sirf reklam icin bunu kullananlar, reikinin dünya capinda bilindigini baz alarak bunu yapmakta bir sakinca görmemektedirler...

Gelelim inisiasyon meselesine; reiki 2, reiki3a, reiki 3b inisiasyonlari tek yapila bilir. Ancak reiki 1 inisiasyonu 4'tür. Bu da sunun icindir: Reiki ile ilk defa temasa gecen ögrencinin ilk seansda tüm cakralari temizlenmelidir. Birinci seansda cakralar acilir, ikinci seansda tüm cakralar negatif enerjiden temizlenir, ücüncü seanda pozitif enerji enjekte edilir, ve son seans da da inisiye islemi gerceklesir. Bunlar yapilmadan, daha ilk defa reiki ile hasir nesir olacak ögrenciye bir seans da inisiye isi asla yapilmaz. Yapilirsa istenmedik sonuclar dogurur. Sevgili kardesim benim ekolim; Dr.Mikao Usui'dir...

Reiki Üstadlar silsilesi:

(SOYAGACI)

DR.Mikao Usui,
Chujiro Hayashi,
Hawayo Takata,
Phyllis Furomoto,
Claudia Hoffman,
Mary Schaw,
Christine Hendersen,
Bruce Way,
Ariana Mc Minn,
Frances Wartnaby,