Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 12:22 PM   #25 (permalink)
Abdullahgökhan
Teğmen

Abdullahgökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Abdullahgökhan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çok ilginç yaawwww:))

Sayın provakatör mistik
Tamam kendine güveni ekleyeyim. Bugünden itibaren ikisini birlikte dinlerim. Ayriyetten mutluluk telkini yok. Tüm telkinlerin içinde mutluluk telkini var diye biliyorum. Zaten tüm telkinlerin 2008 doğa sürümünü dinliyorum.
Teşekkür ederim.
Evet Sayın collinn sana katılıyorum. Kesinlikle işe yarıyorlar, sigarada yarayacak. İrade kullanmak gerekmiyor diye biliyorum. Telkinin içeriğinin bilinç altına yerleştiğinede inanıyorum. Bunu nereden çözdün dersen ben 1 senedir tütün alıp kendim sarıp içiyorum. Telkini dinlemeye başladıktan sonra (15. günden sonra diyebilirim) sigara sarmak bana çok zahmetli ve boşa kaybolan zaman gibi gelmeye başladı. Ben bunu sevmiyorum ve istemiyorum demeye başladım ve yine birçok yaktığım sigarayı sonuna gelmeden söndürüyorum çünkü tat almadığımı ve sevmediğimi düşünüyorum. Bunlar bende çok büyük bir gelişme. İşim ile evim arası 1 km mesafede, yürüyerek gidip geliyorum. Önceden her evden yada dükkandan çıktığımda mutlaka sigara yakardım. Şimdi kesinlikle yürürken sigara içmiyorum ve bunları bilinçli olarak yapmıyorum.
Yani telkin birşeyleri değiştirdi. Tam kesin sonuç alamamamın mutlaka bir sebebi vardır işte bunu çözemedim.
Bunu çözdümmü işlem tamamdır. Umarım sende bende deneyen herkez bu illetten kurtulur.
Selamlar.
Abdullahgökhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla