Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 08:44 AM   #9 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kırıklarını aldırdım kalbimin...

son günlerde yaklaşık bir aydır kendimdeki değişimleri görebiliyorum. önceden kafama herhangi birşey takıldı mı kuruntu yapardım,kuraradım-kurardım,hırs dolardı içime,sanki şeytan beni aşırı tahrik ediyor sonrada yüzüstü bırakıp gidiyordu.artık kendimde çok şeyin değiştiğine kendim şahitim.bugünlerde evde de yalnızım,arkadaşlarımıda görmüyorum özel bir durum değil tamamen tesadüf.özellikle evde yalnızım ve yalnızlık kafada birşeyler kurup hırslanmak için bulunmaz bir fırsat ama artık kendimi azda olsa terbiye edebildiğimiz gördüm,tabi bu hayatımı değiştiren bu sitenin ışıldayan yol göstericileri sayesinde... artık dediğim gibi,hırsa kapıldığım anlarda bırakıyorum gidiyor,hırsı alıp atıyor yerine güzel beni iyi hissettiren duygular koyuyorum.sabırlı bir bekleyiş,huzurlu bir kabulleniş.isteklerim oluyor veya olmuyor ama her durumda iyi hissetmeyi seçiyorum.gerçekten hayatıi yaşamayı seviyorum.hayatı kendime dar etmek yerine kendimi, ruhumu serbest bırakmak en güzel seçimim...sevgiler...
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla