izlerken nasıl heyecanlandım anlatamam
o balıklar hani yanından geçior ya seni hiiç umursamadan hali keyfi yerinde ufak ufak sallıyor kanatlarını
eminim çok zevklidir.arada yüzmeye giderim kapalı bi havuzumuz var şükür ilimizde. geçenlerde düştü yolum yine o dışında iken ufacık içinde iken kocaman havuzumuza
sanki tüm yorgunlugumu alıyor sudan çıkınca olduğum yerde uyuyasım geliyor... yanıma bir kardeşimiz yaklaştı abla ne güzel yüzüyosun sen öyle sırt üstü dedi. şaşkın açıkcası saşırdım çünkü öyle çook iyi bir yüzücü deilimdir . kendi halimde salınırım
abla banada ögretsene dedi ben beceremem dedim nasıl öğreteyim dedim dinlemedi dur bi bende senin gibi yatayım suya
dedi.baktım çok kararlı tamm ama bak sakın sıkma kendini sadece yatacaksın yatakta yatıyormuşşun gibi dedim tammam dedi anlaşmıştık 44.nese hatun yatıyor suda halinden memnun aniden dur abla kollarını böylemi atıyorsun dedi ben hayırrrr demeye kalmadan daldı suyun içine
çıkamıyor allaahh tammm dedim kendi kendime.çıkarmaya calısıyorum tepeme çıkıyo resmen bir türlü cıkamıyorus su yüzüne
nese mecburen bırakıp ensesinden sıkıştırdım kasılıp kaldı da çıkabildik suyun üstüne... böyle bir su altı denemesinin üstüne bu görüntüler çok iyi oldu.içimdeki tedirginligi aldı sanki.tatile gidince ilk işim su altı dalış için girişimlerde bulunmak olacak
teşekkürlerrrr