Konu: Reiki evi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 12:48 AM   #12 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Reiki evi...

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederiz bilgileriniz için ama bizim reiki öğretmenimiz var zaten
Sevgili İsmail Bey
Hayal hocama saygımdan dolayı birşey yazmadım size.. Ancak ilk mesajımda yanlış anlaşıldığım gibi, halen bunun telafuz edilmesine kayıtsız kalamadım bağışlayın..
sizi kovmak gibi bir düşüncem asla olmadı.. neden yanlış anlaşıldığımı anlamış değilim.. kimseyi kovmak haddim değil.. gelene neden geldin, gidene neden gittin diyemem. forumumuz herkese açık ve gelenleri sevgiyle kucaklarız.. çıkarsız bir sevgi ve paylaşım içersindeyiz hepimiz..
YARADILANI SEVERİZ YARADANDAN ÖTÜRÜ.. sizinde her konularda katılımlarınızı bekler, aramızda huzur bulmanızı dileriz.. saygılar