Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 03:59 AM   #113 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Cem'in günlüğü :)

Selamlar Cem;

38 gün aslında çok da uzun bir zaman değil.Etkiler kişiye göre değişiyor biliyorsun.Bazı kişilerde birkaç ay, bazı kişilerde de birkaç gün sürebiliyor.Aslında kişinin karakteri, olaylara bakış açısına göre desem daha doğru olur.Mesela ben kendimi örnek vereyim: Birisiyle tartışırken,eğer köşeye sıkıştığımı hissediyorsam,ağlama hissi duyuyordum.İnsanların karşısında da ağlamayı sevmediğim için pes ediyordum çoğu zaman. Bu da beni çoğu kez haklı iken haksız duruma düşürüyordu.Artık tepki değil, yanıt verme yolunu seçiyorum...Karakterin güçlü ise bunu farketmekte zorlanabilirsin.Hatırlıyorum da, bymehmet'in de ağlayamama sorunu vardı.Başağrısı, mide bulantısından bahsedenler oldu,ben bunları yaşamadım.herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok.Öncelikle kişiliğini bir gözönüne getir,daha sonra farkı düşün.Seni tanımadığım için bir yorum yapamayacağım.Ama değiştiğini söyleyenlerin yazılarını okumuşsundur.
Sana tavsiyem, telkinlere devam et.Mutlaka değişimi hissedeceksin...

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla