Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 07:46 AM   #462 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , Bu gün eskiden okuduğum bir kitaptan bir bölüm aklıma geldi.Genç bir kadın başka bir şehirde olan eşine süpriz yapmak için oğlunuda yanına alarak eşini ziyarete gider.Bulunduğu şehre varır hemen eşinin bulunduğu yere doğru yola çıkar .Evin kapısına varır ve zili çalar, eşi kapıyı açınca süpriz der.Ama ikisinede süpriz olur eşi içerde yalnız değildir ve kadında ilk trenle döner .Bu süpriz onların hayatlarının süprizi olmuştur aynı eviçinde yaşayıp bütün ilişkilerini bitirmiştir.

Ben süpriz yapmayı çok severim ve herkese elimden geldiğincede yaparım .Ama bu kitabı okuduktan sonra süprizle karşılanmak istemiyorsan süprizlerin belirli ölçüde olmasına karar verdim .Mesela bir yemek veye bir hediye süprizi yapıyorum.Ama en yakınlarma bile habersiz gitmiyorum.Hiç değilse evden çıkmadan bir neredesin ben geliyorum diye haber veriyorum.Bu adamın yaptığını haklı çıkarmaz ama kadın bilmeseydi belki çok mutlu olacaklardı diye düşünmedende geçemedim.

Ben biyografi okumayı çok severim ve çok da okurum.En zorlandığım kitaplarda kişisel gelişim kitapları sanki iki sayfa okuyunca uykum geliyor.ama zimle okuyorum ve bitirdiğimde iyi anlıyorum.

Hayat biz nasıl isersek öyle şekilleniyor ve kendimiz için istediğimiz herşey gerçekleşiyor .Bu yüzden çekimlerimizi iyi yapalım ve sonuçları güzel olsun .

Ben bütün sevdiklerim içinde iyi çekimler yapıyorum .Bütün sevdiklerimde mutlu olsun ve her günümüz huzurlu geçsin .Böylece bizler gibi insanlar çoğalsın.

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.