Tşkürler
aslında karakterim çok güçlü belki ondan kaynaklanıyor olabilir ama etki olsaydı hissederdim zaten neyse umarım 1-2 ay içinde bişeyler hissederim
Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Cem;
38 gün aslında çok da uzun bir zaman değil.Etkiler kişiye göre değişiyor biliyorsun.Bazı kişilerde birkaç ay, bazı kişilerde de birkaç gün sürebiliyor.Aslında kişinin karakteri, olaylara bakış açısına göre desem daha doğru olur.Mesela ben kendimi örnek vereyim: Birisiyle tartışırken,eğer köşeye sıkıştığımı hissediyorsam,ağlama hissi duyuyordum.İnsanların karşısında da ağlamayı sevmediğim için pes ediyordum çoğu zaman. Bu da beni çoğu kez haklı iken haksız duruma düşürüyordu.Artık tepki değil, yanıt verme yolunu seçiyorum...Karakterin güçlü ise bunu farketmekte zorlanabilirsin.Hatırlıyorum da, bymehmet'in de ağlayamama sorunu vardı.Başağrısı, mide bulantısından bahsedenler oldu,ben bunları yaşamadım.herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok.Öncelikle kişiliğini bir gözönüne getir,daha sonra farkı düşün.Seni tanımadığım için bir yorum yapamayacağım.Ama değiştiğini söyleyenlerin yazılarını okumuşsundur.
Sana tavsiyem, telkinlere devam et.Mutlaka değişimi hissedeceksin...
Sevgiler... |
Merhaba noxoline,dediğin gibi zaten geceleride dinliyorum gündüzde 4-5 saat yani anlıyacağın maksimum dinlemeye çalışıyorum gün içerisinde.
Sende işe yaradığına sevindim paylaşımlarını bekliyorum
Alıntı:
noxonline Nickli Üyeden Alıntı
Selam Cem,
Ben ilk dinlediğimde nötürdüm, ne olumsuz nede olumlu düşündüm telkinler için, dinledim işte sadece (Mayıs sonu başlangıc) . Özellikle uyurken (sen uyurken bile bilinç altın çalışır ve telkinleri daha iyi algılar, çünkü gün içinde bilinç üstünle düşündüğümüz ve davranıdığımız için olumsuzluklara daha acık oluyor, eğer gün içinde dinliyorsan zaman zaman bazı sözlü olumlamaları dile getirmen gerektiğini düşünüyorum, o nedenle kesinlikle uyurken bile acık bırakılmalı telkinler)
bugün şunu söyleyebilirim bu telkinlerin hakkını yememek lazım, bu konuda daha sonra yazacağım. AMA BILIN eninde sonunda faydası var (bunu bir gün yazacağımı hiç ummazdım, her ne kadar başlangıcta nötr olsamda, buda bir gerçek)
sevgiler |