Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 03:35 PM   #4088 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Bigci bu köpek nerden çıktı yazıyı okumadan kafeye girdim yeni pantolonumu parçaladı.İnşallah kuduz aşısına gerek yoktur.Bu köpeğin aşıları tammammı bu köpek işi nerden çıktı dostum bir ara kepenkleri kapattın kafeye giremedim şimdide bu köpek neyse ben şimdi kapatayım sabah tekrar açacağım kafeyi
[b]
kalbim çok pis kırıldı ne demek kuduzmu ne demek abi. senin evladın varmı oglun kızın yada manevi evladın merak etme ben serefsiz it kopuk bi pislik olabilirim belki ama o köpek bendende diger insanlardanda temiz o köpek benim elime geldiginde daha 18 günlükdü şimdi 7 yaşında merak etme benim komutum olmadan tüyüne dokunamaz ama komut verdigim allah dısında kimse alamaz seni elinden.

ben yemediklerimi yediriyorum ona ben yemiyorum yiyemiyorum dobiye harciyorum ben ona köpek bile diyemiyorum evlat sevgisinin kücük bi kısmını onda keşvettim ben bana gçre bi kediden farkı yok merak etme tüm aşılarıda yapıldı fazlasıyla merak etme gelmez bi daha cafeye. kuduz felan degil . mis gibi kokuyo her gün yıkarım tüylerini kabartırım saç kurutma makinasıyla .