Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Serkan senden çok ama çok özür diliyorum.Valla kusura bakma.Gece yazını gördüm cevap yazayım dedim ama yazıyı uzun bulunca üşendim tamamını okumadım sadece köpeği pardon dobiyi bağladığını okudum diğerlerini uzun bulduğum için okumadım Beni lütfen affet.Benim ne dobiden haberim var.Nede senin için o kadar değerli olduğundan.Bende birde köpek korkusu fobisi var küçükken büyük bir çoban köpeği baya bir kovalayıp çok kötü bir şekilde ısırmıştı.Hala kabuslarımda görürüm beni kovalar kovalar tam yakalayacağı zaman çok kötü korkmuş şekilde uyanırım.İnanırmısın bırak büyük köpeği Ben köpeğin yavrusundan bile korkuyorum Ama bişey daha söyliyeyim köpeğin yavrusundan korkan bu kişi yılandan hiç korkmaz eline bile alır.Onunla oyuncak gibi oynar Lütfen dostum beni affet.benim hayatta en istemediğim şey birisinin kalbini kırmaktır Lütfen sana yalvarıyorum Bu kardeşini affet.affetmek büyüklüktür
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |