Konu: Reiki evi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2008, 07:13 PM   #15 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Reiki evi...

Saygı değer beyefendi iki gündür siteye giriyorum ve sizin yazılarınızı okuyorum .Son konularda sizin yazılarınızla karşılaşıyorum .Ben bu sitenin üyelerinden biriyim ve reikidende hiç anlamam siz reikinin Sevgi yolu oldugunu yazmışsınız .Biz zaten bu sitede birbirimizi hiç tanımadan buyolu otoban haline getirdik .Arkadaşlarımızdan bazıları .sizin gibi reiki dersi veriyorlar ama hiç bir zaman ben bilirim ben yaparım gibi bizlere yaklaşmadılar .Biz burada kocaman bir ailenin parçası olduk seviçlerimizle sevindik üzüntülerimizle üzüldük.Hepimiz elmizden ne geliyorsa onu paylaştık .Birlikte olabilmek için şehirler arası yolculuklar yaptık .Sizde gelin bizim içimize katılın yok ben bildiğimi bu şekilde paylaşırım diyorsanız sizle aramıza mesafe koyarız bekleriz bize ne verceksiniz diye Eğer işimize yararsa alırız yaramazsa ilgilenmeyiz .Sizleri buradan sınava tabi tutmuyoruz hanginiz daha iyi biliyorsunuz diye.Hepinizden alacağımız çok şey vardır mutlaka.Ben bu siteden küçükten büyüye herkesten bir çok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum .Siz öğretmenlere saygımız sonsuz ama tartışarak değil öğreterek becerilerinizi göstermenizi dilerdim .Hayal'ciğim benim bu sitede en çok sevdiğim insanlardan birisi ve ben geçekten hayatımda tanıdığım en iyi öğretmen .Ben ondan yaşama dair çok şey öğrendim ve en sıkıntılı zamanlarımda bir iki sözü ile hep yanımda olmuştur.Geçenlerde doğumgünü idi ona gelen mesajları okurken çok duygulandım sınırsız ve karşılıksız sevginin geri dönüşümünü gördüm .Karşınızda çok sygı duyulası bir hanımefendi var karşısında olamk yerine yanyana olmanızı tecih ederdim.Biz bizi sevenide sevmeyenide seviyoruz .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.