Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: sevilay can Nickli Üyeden Alıntı
sevgili ismail bey,
reiki hakkinda gercekten cok aydinlandim sayenizde.bence bir ustadda olmasi gereken tavir budur,gercek sevgi boyle olur.sevgisizligin icine cekilmeden durusunuz,sevgi dolu bilgeliginiz ve aciklamaktan yilmamaniz simdiye kadar supheyle baktigim reikinin kafamda kabul ettigim ve hakettigi bir yere oturmasini sagladi.bu tartismadaki tavriniz her seyi gostriyor zten.bence esas reikide ucuz dunyevi seyler olmamali bu yuzden gercek bir olan reiki hakkinda yazdiklariniz icin tesekkurler,bence bunlar yuzde yuz ikna edici.bence siz tam ve gercek bir ogretmensiniz.herkes bir seyleri yanlis anlayabilir ve her seye ragmen anlasma cabalariniz takdire sayan.sizde polemik sevgisi olmadigi cok acik belli oluyor.anlayana konusmussunuz...reiki cok ucuzlatilmis anladigim kadariyla,her bilgelik disiplininin basina geldigi gibi bu da beklenir.siteye geldiginiz icin tekrar cok tesekkurler ve aciklamalariniz icin.insanlar ogreniyorlar gun gectikce gercekleri,bunu istemeyenler ne kadar cabalasalar da. | Burada bir şeylerin üzerini örtmeye çalışan bizler oluyoruz herhalde,istemeyenler.Öyle mi?Hepimiz bu konuda sayfalar dolusu paylaşım yaptık Reiki'nin ne olduğuna ve ne olmadığına dair.İçeriği sadece ''bir üstad nasıl olmalıdır'' la ilgili olan bir yazı mı kafanızda Reiki imajı oluşturdu.Bağlantılar çok kuvvetli olmalı,takdir ettim.Bir alkışı hakettiniz bence. |
redflowers
bu anlami nasil cikardiniz yani bir seylerin uzerini ortmeye calisanlarin siz oldugunuz anlamini?bazi konularda ozgur oldugumu dusunuyordum,bu yuzden beni boyle kinamaniz beni uzdu.boyle uzucu yaklasimlari reiki gibi seylerle bagdastiramiyorum iste.baglantilar cok kuvvetli olmali derken ne demek istediginizi anlayamadim.
evet reiki imaji bu sekilde olustu cunku ben sozlerden pek anlamam,beni tutumlar ikna eder.bu da kisisel bir sey,bunda tepki verecek bir sey yok.