Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Ya bakın sevilay hanım bu mesele sıktı artık.Hepimiz sıkıldık bu tartışmadan.Readflowers haklı yani o arkadaşta birşey olsaydı üstad olsaydı zaten ben üstadım demezdi.Üstad sa bunu ona başkaları diyecek kendisi değil.Üstadsa insanları kazanmaya çalışacak tartışma çıkarmıyacak insanları suçlamayacak ben reiki den anlamam ama birzcık insandan anlarım tartışma hiçbir zaman sevgi çıkarmaz nefret ve kin ortaya çıkarır.Lütfen artık bu konuyu uzatmayın.Siz ismail beyden ne öğrendiniz tartışmadaki tavrında ne varmış tartışma tavrından gerçek reikiyi nasıl öğretti bizimle paylaşırsanız sevinirim.Tartışma çıkarark insanları suçlayarak kendini üstad diye kendi kendini överekmi size reikiyi öğretti.Gerçek üstad olduğunu nerden öğrendinizValla siteye ismail bey geldi diye teşekkür eden tek siz varsınız çünkü geldiği günden beri tartışma çıkarıyor polemiklerle gündemde hangi tutumu size reikiyi öğretti ? ama sizden rica ediyorum bu tartışmayı burda kapatalım çünkü burda bir sevgi yumağı var dostluk var kardeşlik var bunu kimsenin bozmaya hakkı yok lütfen bizi anlayın Anlayışınız için teşekkür ederim. |
sorunuzu mu cevaplayayim konuyu mu kapatayim anlamadim?