Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? siteye neden üye oldum. sanırım aradığımı buldum. suçluluk duygularım ve kendine güvensizliğim hat safhadaydı. oldum olası çok istememe rağmen kendime yeterince güvenmemeden ilişkilerim istediğim gibi değildi. Suçluluk ve kendine güvensizlik bende saoyal fobi oluşturmuştu. Yapı olarakda biraz hassasım. Bu yüzden olaylardan çabuk etkileniyorum. yetersizliklik duygularım hemen kabarıyo. Bu durumdan bıkkınlık gelmişti artık. Kendimi nasıl rahatlatıp, normal olabilirim diye düşünürken ilk önce sosyal fobi net sitesini buldum. sonrada orda böyle bi sitenin varlığını öğrendim. scriptleri indirip dinlemeye başladım. Sosyal fobilerim henüz geçmedi ama scriptleri dinlemeye başladığımdan beri kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Farkındalığım gelişti. zihnimim bana oynadığı oyunlara karşı artık daha uyanık davranabiliyorum. Yıllardır içimde biriken olumsuz şeyleri hep birlikte paylaşarak kurtulacağıma inanıyorum. İşte burdayım ve hepinizi çok samimi buldum. |