Ynt: Burcu'nun Günlüğü Evet en kısa zamanda toplaşalım.
1 Hafta olacak neredeyse yeni evime yerleşeli bazen çok huzurlu oluyorum bazen endişeleniyorum. Allaha şükrediyorum yardımları içinde teşekkür ediyorum ve bu yeni ev ve iş hayatımda kendimi utandırmamak için elimden geldiğince çaba sarfediyorum. Dileğim bu evde uzun süre kendi ekmeğimle bütçemle rahatça yaşayabilmek. Evrenin bana vereceği her desteğe açığım olumsuz gelişmelerin benim enerjimi düşürmemesi aklımın olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmak çok zor geliyor. Başarmalıyım ama değil mi
Bu telekom sektörüne kızdım dün bi adsl nakli için ne kadar zorluklar çıkarıyorlar sakin olmaya çalışıyorum ama hala bağlanmadı 2 gün önce ödenmemiş faturalarımı ödedim dün nakil için başvurdum gene ödeme çıkardılar deli olacaktım artık maddi anlamda bitmişken gene para. Neyse hallettim ama heralde sinyal p.tesi gününe ancak gelir ve evden artık rahatca girebilirim. Taşınmak ayrı bir sorunken 1 haftadır da nakiller fatura değişiklikleri ile uğraşıp duruyorum.
Dün akşam daisyi dolaştırmaya çıktım yeni insanlarla tanıştım. Onlarında köpüşleri ile kızım tanıştı çok mutluydu dün onun mutluluğu beni daha çok sevindiriyor. Daisy benim için çok özel bir köpek hikayesini bir ara anlatırım size. 2/3 yıl içinde bana Evren tarafından hediye edilen en güzel şey köpeğim. |