Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun taçyaprak
Ben kız istemem zaten Serkan teşekkür ederim yine de.. ben aslında husky istiyorum da, onlarda çok zeki olmuyormuş araştırmalarıma göre.. çok geç öğreniyorlarmış..köpek bile olsa zeka çok önemli benim için.. |
[b]
abla sana bi davar köpegi alalım o zaman akbaş uygundur evdede beslenir fakat 2 yıl yaşar en fazla sen süs köpegi al sadece husky ler hiç bi halttan anlamaz safkan sa süs köpegidir o süs için çişini ögrenir gel gel git git seni korumaz etmez oyuncak ayı al daha az masrafsız olur yada kedi al abla evin nasıl bilsem sana ona göre kopek önericem ama bence sne teriyer cinsi köpeklere bak husky kangal sana gitmez aslında sana saglam bi akbaş var bizim köyde yavru onu yollarım sana ama sen bakamazsın ona onun için toprak alan lazım betonda fazla yaşayamıyolar ölüyolar bide benim kangalların bakımıda kolay hemen her seyi ögreniyolar sahiplerini koruyolar hemen sahipleniyolar sahiplerini tanıyolar fakat beton onları yavaşlatıyo mama kadar betonda onemli toprak ve geniş bi alan lazım abla sen kuşa bak kuşa kuş al
ama yok köpek diyosan bi 10 ay sabret sana öbür döllenme mevsiminde bi erkek yollayım dobiyle meraklının yavrularından yani anladın demi abla demek istedigimi . beton köpeklere zararlı