Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 12:05 PM   #9 (permalink)
melodiss
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Ynt: IŞIĞI ÇAĞIRMA ...

Alıntı:
learning Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, yani biraz komik gelebilir size sorum ama gülmeyin sakın

yüksek benlik tam olarak nedir acaba, yani tamam nasıl özellikleri olduğunu azcıkda olsa biliyorum ama o sadece bir hayal ürünümüdür, yani nasıl birşeydir o? ''yüksek benliğim'' diyoruz ya bazen hani, herkesin bir yüksek benliğimi var, eğer öyleyse neden burada değiller, neredeler??

Ya lütfen gülmeyiiiiiiiiin (tam olarak ne olduğunu bileyim ki ona göre imajine edeyim)
learning yüksek benliğini somut bişey olarak algılamak biraz yanlış sanki niye burda orda şurda değiller diye düşünürsek onu bizden bağımsız, gel diyince gelen git diyince giden bi varlık gibi düşünmüş oluruz yüksek benliğimiz bizim bi parçamız ,içimizde var olan enerjimiz ve bence en doğru tabirle ÖZ'ümüz. benim hissettiklerim ve bildikerim bunlar ama hayal ablam daha sağlıklı açıklamayı yapcaktır böylece bende yanlış biliyorsam öğrenmiş olurum.

bu konu hakkında bi yazı paylaşmak istiyorum...

YÜKSEK BENLİK NEDİR?

Yüksek Benlik; evrenle ve yaşamla, dolaysız bağlantı içinde olan Tanrısal yanımızdır. Yaşamı, kutuplaşmanın ötesinde kavrayandır. Bütün'e aittir, parçalanma duygusundan izoledir.

Zaman zaman, akıl ve mantık dediğimizin dışında bize başka bir gerçeklikten seslenen iç sesimizdir. Yargılamalardan ve yoğun ayrılık duygularından bağımsız bir gözlemcidir. Bir'e ait olduğumuzu, herşeyin Bir'den geldiğini duyumsatandır.Y aşamı, algıların ötesinde bilendir.

Yüksek Benliğinizle bağlantı kurmak için, meditasyon, yoga ya da reiki gibi farklı tekniklerle çalışabilirsiniz.

Bunun dışında uygulayabileceğiniz en basit teknik, yaşamınızın-kendinizin bilincinde olmak, algılarınızı açık tutmak, yaşadığımız alanın sınırsız olasılıklardan oluşan bir oyun alanı olduğunu kabul etmek, olasılıklara açık olmak, kalıplarınızı kırmak, rutininizden yer yer çıkmak ve kendiniz olmaya izin vermek yeterli olacaktır.

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla