Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 10:10 PM   #522 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

canım ya mutlu olmanı çok istiyorum.bu kırgınlıkları kalp sıkıştırmalarını hepsini atlattım.kin nefret belkide bana haksızlık yapan kişiyi öldürebilirdim.ama bu affetmelerden sonra şimdi hiç bir his bile yok o kişiye karşı.yaşam koçu merto bey bunu şöyle açıklamıştı geçen sene içim yana yana bu siteye girdiğim ilk günlerde eşimi affedemediğimi onun için karşıma daha kötü birini çıkardıki eşimi affedebileyim.gerçekten öyle oldu.eşimden çektiklerim birşey değilmiş onu affediyorum diyene dek.affediyorum bağışlıyorum diyorum ama kalpten içten gelerek değilmiş benim dediklerim.21 gün bağışlama sözleri var onları söyledim oğlum için teşekkür edrim dediğim anlarda ağlamaya başlıyordum.meğer blokajlar varmış onlar kaybolana kadar ağladım.sonra blokajlar temizlendi eşimi ve o kişiyi affettim.yükümü boşalttım.bir meditasyon var rahat bir nefes alıyorsun.önünde upuzun bir yol var bu geleceğin.arkanda da bir yol bu geçmişin.adım atmana ilerlemene mutlu olmana engel olan geçmişten gelen senin anı yaşamana mani olan yüklü bir giyecek var üzerinde.çok ağır.ben aynı bu şekildeydeim.sanki iki büklüm olmuştum.beni tutan ilerlememi engelleyen o giysiyi hemen ayaklarımın yanına bıraktım hiç arkama dönmeden.bana verilen beyaz hafif bir giysiyle önümdeki yoldan ilerlemeyi seçtim.hayal ettim.bunu 3-5 gün aklıma geldikçe yaptım hafifledim.sanki uçumaya başladım.gerçekten sırtımdaki ağırlık gitti.olayım çözüldü bana yapılan haksızlık ispatlandı delillerle hemde.kesin sonuçlandığında da yüklü bir miktar alacağımla birlikte o kişide cezsını alacak.bunları hep imgelemiştim şimdi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.