Konu
:
hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur?
Tekil Mesaj gösterimi
23-08-2008, 12:16 PM
#
27
(
permalink
)
melodiss
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur?
Alıntı:
sevilay can
Nickli Üyeden Alıntı
[q
bildigim kadariyla mugladan kiz alinmak istenmesinin sebebi kiz evlatlara ekilemeyen deniz kenari arazisinin verilmesi veya miras birakilmasi.tarim acisndan degersiz ama turizmin gelismesiyle bu kizlari almak cok avantajli oluyormus.bunu ilginc oldugu icn soyledim yoksa muglali kizlar cokk da guzel gordugum kadariyla.
yanlış biliyorsun sevilay can Muğla diyince akla deniz kenarı gelmesi alışıldık bişey artık yadırga mıyorum ama Muğla sadece deniz kenarından oluşmaz hatta hiç deniz görmemiş insanları bile vardır ... söylediğin konuyu kimseden duymadım izlediğim bi dizi hariç
kulaktan dolma yargılarla geneli zan altında bırakmazsak daha sağlıklı düşünmüş oluruz super o sözü espiri olsun diye söyledim ve asıl söyleyende deniz kenarındaki arsaları düşünüp söylememiştir heralde
aslında şuan buruk bi kırgınlık içindeyim ne deniz kenarında arsam var nede deniz kenarında arsası olan tanıdığım bi kız arkadaşım sanırım topluca evde kardık...
melodiss nickli üyeye özel mesaj gönderin
melodiss - Daha fazla Mesajını bul