Alıntı:
melodis Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok araştırmacısınız
kimbilir daha ne hurafeler vardır muğlayla ilgili derin bilgi arşivinizde... öğrenmek isterdim fakat konun uzaması can sıkıcı çünkü espirileri gerçek anlıyorsunuz (örn;açıklamanız(!) karşısında evde kalmak gibi bi düşünceye kapıldımı düşünmeniz:)).büyük olasılık muğla hakkındaki görüşleriniz de bu şekilde oluştu birileri size espiri yapmış super
muğla üniversitesi böyle bi açıklama yaptı demek keşke bu açıklamayı destekler bi link koysaydınız onun yerine çünkü o siteye girdiğimde önceden 1 kez girdiğimi kaydolduktan 3 saniye sonra bi dolu tanışma msjı aldığımı hatırladım:)
Umarım birgün önyargılarızdan kurtulur ve yolunuz buralara düşer daha somut gerçeklerle kendi düşüncelerinizle değerlendirsiniz muğlayı.
sevgiyle kalın.. |
hurafe(daha dogrusu uydurma) olabilecegini soyledim zaten.evde kalma olayi ise espriye espriyle karsilik vermekti gercek anlamadim.mugla universitesinin resmi aciklamasi var demedim ki mugla universitsine gittigimde muglali toprak sahibi bir cok kisiden duydugumu ve bir cok insanin da bunu duydugunu soyledim.o forumda googleda kiz alirsan mugladan ve tarla ibareleri yazinca cikti,ben o sitenin uyesi degilim kim kime kac tanisma mesaji atiyor bilmem.boyle bir soylence var ve bircok insanin haberi var anlaminda o linki koydum.belki gercektir belki degildir,gercek oldugunu soyleyen 7 gobek muglalilar taniyorum hatta ozelden kim olduklarini da soyleyebilirim isterseniz:)siz de yok diyorsunuz o da dogru olabilir.bu o kadar onemli bir mesele degil eglence konusu sonucta.var ya da yok ben oyle duydum bu onyargi degil cunku benim bu konuda bir inancim yok.yanlis olabilri diyorum.somut gercek yok ki zaten biri oyle diyor biri boyle diyor.halk efsanesi sonucta nasil somut gercegi olsun noter huzurunda muglalidan ifadesinimi alalim.turkiyenin heryerini severim muglayi da severim zaten ondan mesaj attim ve bence hos bir muhabbet konusu idi demek ki bazilarini kizdirabiliyormus.o sozde ilginc bir sosyo-ekonomik degisiklik olayina atif var gibi geldi bana,kizlari guzeldir degildirden ziyade..neyse o kadar da onemli bir sey degil.size gore madem bu kadar anlamli sizin dediginiz olsun hic sorun degil.:)