Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 05:50 PM   #4130 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Cerencim çok şeker bişey bu ben yıllardır köpeğim olsun istiyorum.. daha önceki ev sahibim onay vermemişti.. şu an oturduğum evde bahçe var ama sadece bana ait değil, sitenin bahçesi.. kabul edeceklerini sanamm çocuklarda var çünkü.. sanırım ben kendi bahçeli evim olana dek köpek edinme sevdama ara vermek durumundayım

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı

işte sanemce abla hem zeki hemde görüldügü üzre çok şirin ben beslemiştim ama annem titiz oldugu için fazla kalmadı bende eger bahçen varsa çok uygun super
evet bigcicim golden ben hamileyken almıstım köpegi yavrularını baya pahalıya satmıstım ben artık yavru alıp büyütmek istiyorum büyük alınca zor alışıyo sanemce abla insallah bahçeli evinde alırsın bizde sevmeye geliriz
[b]
ben dobinin yavrularının tanesi bin € a sattım gecen sezonkini 4 bin € idi o safkana safkandı birini italyaya yollamısdım hatta bu sefer meraklıyla ciftlesdirdik kurt kangal kırması oldular felaket köpekler ve erkek hepsi sağlıkları cok iyi iri yarı öbür ciftlesme mevsiminede meraklıyı düşünüyoz eger o zaman hala köpek istersen gönüllü olarak sana birni verebilirim dedimya elimde tek kız kaldı onu saten vercekdim birine oda sozum vardı birisinew erzuruma gitti oda . aslında benim amacım dobi niyadını doldurdu itlaf kararı cıkdı belediye geliyo arada bi köpek öldü diyom kavga mavga ediyoz gidiyo dobide saten cok yasladın dobiyi köye yollayıp sivasa gitmek ordan 2 3 bin € a bi yavru alıp gelmek kangaldan vaz geçemiyorum yaaa kangalların tadı bi ayrı ama söz sana öbür mevsimde hala istersen birini verebilirim