Ynt: Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar... Aslında tamamen benim bilgim dışında bir konu. ben reiki falan bilmem. bir parça ilgim vardı o da uçup gitti. ancak demem o ki burada bir haksız infaz yapılıyor. yazacağım şeyler buna yönelik. ve bunları yazmak için içimde önleyemediğim bir istek var. daha önceki günlerde de buraya 2 kez mesaj yazdım. ama sanırım server daki sorun nedeniyle iletemedim. olsun. belki bunda da bir hayır vardır.
Evet reiki falan bilmem, anlamam da. ama bu benim akıl baliğ olmadığımı göstermez. her hadi diyenin peşinden gdeceğim anlamına da gelmez. sonuçta bizler bu siteyi kişisel gelişime merakımız sonucu ve aklımız sayesinde bulduk. ve aklımızla buradayız. iyiyi kötüyü ayıracak düzeyde deneyim ve tecrübelerimiz var naçizane. burada birbirimizi tanıdık. iyi veya kötü günümüzde çok şeyler paylaştık. o yüzden bir dostumuz hakkında yanlış anlamadan kaynaklanan haksız bir tepki olduğunda o dostumuzun kendisini savunmasını beklemez savunuruz. bunu o kişi yapamayacağından değil yanlış anlaşılmasın. tabi Hayal Hanım ayrıca Sanemce'nin üstadı da olabilir. bu onların özel ilişkisidir. kimseyi enteres etmez.
Lakin öyle bir yanlış anlama ve öyle bir çarpıtma var ki benim hassas yüreğim buna dayanmıyor. Sanki Hayal Hanım ve öğrencileri burayı sahiplenmiş de kimseleri koymuyormuş da aksi davrananları azarlayıp tersliyormuş da...... fasa fiso..... bırakın bunları lütfen. burada herkes herkesi kim kimin ne olduğunu az çok görüyor, biliyor.... aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye atalarımız boşa söylememiş. öğrencisi olmamama rağmen bugüne kadar ne zaman Hayal Abla desem bana koşup geldi o. birgünden birgüne bana reiki al, sana öğreteyim demedi. tabi bu söylediklerim benim yaşadıklarım. ve elbet biliyorum ki bu sitede Hayal Hanım ın türlü yardımları ile karşılaşmış pek çok insan var. çıkarsız. kimseyi tanımadan, bilmeden. ben onu tanıdıktan sonra o zamana kadar insanlar hakkında edindiğim tüm o olumsuz tecrübelere rağmen dedim ki hayatta böyle insanlar da var işte. bu siteyi tararsanız onun kendi sesinden hazırladığı meditasyonlarla, türlü kişilere yazdığı yaptığı yardımlarla -tabi benim bilmediğim daha pek çok iyiliği de vardır mutlaka.- karşılaşırsınız.ve tüm yazdığınız o olumsuz sözleri geri almak zorunda kalırsınız. dikkat edin gerçek bir sevgi insanından bahsediyoruz. sahte veya yapmacık değil. en ufak bir tepkide karşısındakinin sevgisizliğine hükmedip yargılayan sonra da yaptığını gizleyebilmek için türlü laf ebeliği yapan birinden değil....... güneş balçıkla sıvanmaz. tenekeyi parlatsan altın olmaz. altını çamura atsan değerini yitirmez bilmelisiniz.
Ayrıca şu usui reikinizin reklamını da bu şekilde yapmasaydınız keşke. evet eşsiz bir bilgiyi ellerinizde tutuyor olabilirsiniz. ama üslubunuzu tasvip edemem. bazı arkadaşlar bundan olumlu yönden etkilenmiş de olabilir. olsun onlar da kendilerince haklılardır belki. ama demem o ki sözlerinizi biraz kaldırınca altından; zavallı yurdum insanı aldanmayın, sadece benim reikim iyidir ve ben öğretebilirim gibi sevimsiz anlamlar çıkıyor bir söyleyeyim dedim. belki farkında değilsiniz. bunun için ilk mesajlarınızı okumanız yeterlidir.
Siz aydınlanmış çok iyi mükemmel bir insan da olabilirsiniz tanımam bilmem. ama aydınlanmak birilerini karalamakla mı elde edilir? sorarım size.... Yunus'dan, Mevlana'dan bahsediyorsunuz ne güzel....... ne demiş Yunus; ben gelmedim dava için, benim işim sevi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim....... gönül yapmanın gönül kırmakla ne ilişkisi olabilir? hayır anlamıyorum inanın anlayamam da....
Ayrıca bu neyin davası böyle......Usui Reiki'ninse bence o kavram bile böyle bir dava içerisinde olmak istemezdi diye düşünüyorum. sizin davanız ise, burası kişisel davaların sürdürüldüğü bir platform değildir.bunlar benim düşüncelerim. aklıma bir çırpıda geliveren. sevdiğim bir insanın bu şekilde rencide edilmesine dayanamam. lütfen tarzınızı değiştirin. size yapılan uyarılar bunun içindi ama siz farklı anlamak istediniz. Bilgi çağımızın en büyük değeridir. siz de bunun farkındasınız ve lehinize kullanmak istemenizi saygı ile karşılıyorum. ama dediğim gibi giriş bölümünüz pek hoş değil.
sevgilerimle.......
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var |