Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 07:09 PM   #13 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: IŞIĞI ÇAĞIRMA ...

Cevap veriyim canım.Dediğim gibi herkesin bir yüksek benliği var.Bunu sen ister eş ruh olarak algıla,istersen bir melek de.Ama yüksek benlik sensin.Senin herşeyden arınmış,içinde aklına gelebilecek en temiz,en saf şeyleri barındıran yanın.Yüksek benliğin her yerdedir,içindedir,yanındadır.Ama daima seninledir.Kendini ondan ayrı tutma lütfen.

Onu hiç bir kalıba sokma.O zaten olması gerekendir.Nasıl imgelemeliyim diye düşünmek en doğal hakkın.Ama sen ona ulaşmak istediğinde önyargısız bir şekilde çağırırsan o sana olduğu gibi gelecektir ve nasıl olduğunu o zaman sende görüceksin.

İçimizden gelen her ses yüksek benliğimizin sesi değil malesef.Bizim yarattığımız bir de negatif egomuz var.Hani o sen şöylesin,sen
böylesin diye bizi yargılayan şey.Çoğu zaman o konuşur.ama yüksek benliğinle bağlantıya geçip onu kuvvetlendirdiğin zaman negatif egonun sesi çok derinlerden gelir ve duymak imkansız olur.İyi kötünün sesini kısar

İletişimde olan iki kişi veya olmayan iki kişi veya üç sayı önemli değil.Birisinden ilk anda elektrik alırız ya,ya da daha önce hissetmediğimiz şeyler hissederiz o kişiye ilk görüşte işte o yüksek benliklerin iletişimde olduğunu gösterir.Aslında tesadüfen bu yoldan geçtim,birine çarptım ve aşık oldum (yada farklı örnek,bu en çok bilinen şeydir diye söylüyorum)deriz ya o tesadüf değildir işte.yüksek benliklerin birbirine olan çekimidir.Tabi senin ve o kişinin aynı frekansta olmasıda büyük rol oynar.

Ben çok olumlu gelişmeler yaşadım.Eminim sende yaşayacaksın.Ama beni anlayacağını umarak yüksek benliğimle beraber yaşadıklarımı kendime saklamak istiyorum.Çünkü o benim için çok özel

Yüksek benlikle rahat iletişimde olmanın sana neler kazandıracağını sen de deneyimleyerek gör olur mu?Klişe bir laf gibi gelebilir ama tamamen samimi olarak şunu söyleyebilirim:bu anlatılmaz,yaşanır.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla