Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2008, 07:07 PM   #39 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: O Bunu Okuyor!!

[b]

Sen ve senin gibi kızlardan nefret ediyorum . sizin layik oldugunuz yer bakkal ve marketlerdeki şarküteri reyonu
ne zevk alıyosunuz yaptıgınız şeylerden ? basit bi zevk ugruna birinin hayatına giriyorsunuz daha sonra hiç bi şey olmamıs gibi sıkılınca burusmus bi mendil gibi atıyosunuz

sen varya bence aşalıgın önde gidenisin ! bi zamanlar seni deli gibi sevmişdim ama artık sevmiyorum niyemi neden ? seviyodum ama kalbimdeki sevgiyi yok ettin sana ne helal edecek hakkım nede seni sevecek kalbim var sen kalbimdesin o ayrı mevzu ama askla degil hatıralarınla kalbimdesin seni sonsuza kadar oraya gömdüm
su an senin tahtında başkası oturuyo bu arada onuda söyleyim hazırda 1 kg kına var istersen
degerimi anlayan insanların olacagını söylemişdim bu dunya böyle işte sen bi zevk ugruna benimle oynadın yazıklar olsun. ama artık sevmiyorum seni ve rahatım buda sana kapak olsun
sen beni sevmedigini başdan söylese idin inan ben sana kapılmazdım .! ve bu kadar hüsrana ugramazdım sadece basit bi ilişki olurdu sen istedigini istedigin zevki alırdın bende her lise delikanlısı gibi ilerde anlatacagım çapkınlık maceralarım olurdu sonra evli evine köylü köyüne sen bana nelermi yaptın neler yapmadınki
ne ise sen benim için artık bi hiçsin sana bi şarkı armagan ediyorum

elvedaaa gülüm elvedaaaaa herkez kendi yolunaaaaa hiç boşuna yalvarmaaaaaaaaaaa aşkımmm anlayanaaaaaaaa

güzel bi şarkı oldu bi kaçda oturaklı söz ekleyim

Bırgun Dudakların Kurursa Okyanusu Getırırım Sana Aksam Ayazında Usursen Gunesı Getırırım Sana Eger Gonlun Bır Sevgı Ararsa Kalbımı Sokup Getırırım Sana.

bunu sen okuma bu baska baayana degerimi anlayan birine özel senin için degil cizgiden yukarsı sana diger cümle ona onu anlatıcak cümle bulamıyorum cünkü
Senı Tanımadan Once Ben Degıldım, Senı Tanıdıktan Sonra Bendekı Bensızlıgın Aslında Sensızlık Oldugunu Anladım...

rahatladım beee az daha cemkiriyim ama sonra